『ローストビーフ』が日本で初めて登場したのは1867年15代将軍・徳川慶喜が、各国の大使を招いた晩餐会にてふるまった際と記録されています。
現在もおもてなし料理としてよく提供されるローストビーフを『沢山の人に気軽に美味しく食べてもらいたい』という想いから、当店の自家製ローストビーフは誕生しました。
The first mention of roast beef in Japan was in 1867, at an international banquet held by Tokugawa yoshinobu, the last shogun. And so our roast beef restaurant was born from the idea of wanting to make people happy by providing delicous food in a relaxed dining enviornment.
柔らかく旨味を凝縮させたローストビーフを作ることを目標に、毎日お肉と向き合い、納得の出来る美味しいローストビーフを作るまで試行錯誤を繰り返す事十数回、独自の製法で『自家製ローストビーフ』を完成させました。
Setting our goals for serving only the softest, tastiest meat our cook embraced the task fully, laboring day-in day-out, finaly achieving the intended result after numberous trails and errors.
そんな手間隙かけて作り上げている国産和牛ローストビーフと外国産ローストビーフを、お肉と相性抜群のジャポネソース・別添え特製マンゴークリームチーズソースの2種類のソースで、お肉の旨味を噛みしめながら是非最後まで召し上がり下さい。
The efforts resulted with our own special homemade onion jambone and mango cream sauces which fit perfectly to both imported and local roast beef. Please enjoy our Umami beef until the very last bite !